Žymos: niežulys, odos kremas ringworm išorės

Mes išsiųsti prekes per 72 valandas.Jei karšta-pardavimo produktai yra laikinai išparduoti, mes apie jus laiko.Patarimai: 1: Prašome pridėti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti mūsų Naujų ir Nuolaida Informaciją laiku. 2: Mūsų parduotuvėje žada pristatyti per pristatymo laiką.Jei negaunate prekės pabaigoje pristatymo laikotarpis, prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti pinigus.Prašome nesiųsti ginčo per pristatymo laiką. 3:Pagaliau, linkiu jums laimingų prekybos ir laiminga šeima.

Pranešimas: Dėl neseniai griežtos muitinės kontrolės, rekomenduojama pasirinkti:

"Cainiao Standartas Ypatingas Prekes" ,

"Cainiao Užsklanda Pristatymas Specialios Prekių",

"Cainiao Standartas - SG Oro",

"TOPYOU"

Vežimą:

1. Proceso tvarka laiką po to, kai mokėjimas patvirtino.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3. Esant normalioms aplinkybėms, mes turime išteklių ir gali laivas per 1-2 dienas, jeigu jis yra sandelyje, ji bus išsiųsti per 3-4 dienas.

4. Jei negavote prekės per pristatymo laikas, susisiekite su mumis.Mes sekti pristatymo statusą ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai.

Garantija:

1. Visi produktai yra 100% brand new ir patikrintas prieš vežimą.

2. Sugedę produktai turi būti pranešta ir grąžintos per garantinį laikotarpį .

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, tikiuosi, kad jums gali suteikti mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jūsų parama yra labai svarbi mums.

2. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padėsime jums ją išspręsti ir, kad esate patenkintas.

Patarimai:

Be to, jei norite, mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę, jūs galite gauti savo naują atvykimo saugoti informaciją ir nuolaida informaciją, laiku, ir jūs galite taip pat pasidalinti mūsų parduotuvėje, su savo draugais.

Sku: w315210

  • Vienetų skaičius - COMBO
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: